Deze gevulde paprika’s zijn heel simpel te maken en heerlijk bij wat gebakken aardappeltjes. Ze zijn gevuld met tonijn, zongedroogde tomaten en kappertjes. Samen met wat knapperige kaas erbij een gouden combinatie!
Gevulde puntpaprika’s met tonijn
Course: Hood, VisDifficulty: EasyServings
2
servingsPrep time
10
minutesCooking time
25
minutesTotal time
35
minutesDeze puntpaprika’s zijn heel simpel te maken en zijn heerlijk bij wat gebakken aardappels. De vulling bestaat uit tonijn, zongedroogde tomaten en kappertjes. Even in de oven en klaar!
Ingrediënten
2 Puntpaprika’s
1 blik tonijn
1 teentje knoflook
3 zongedroogde tomaten
2 eetlepels kappertjes
20 gram kaas
Methode
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de puntpaprika’s in half en haal de zaden eruit.
- Maak nu de vulling door de afgegoten tonijn, de kappertjes, gesneden zongedroogde tomaten en geperste knoflook te mengen. Breng dit mengsel op smaak met wat zout en peper.
- Leg de paprika’s op een bakplaat of in een ovenschaal en vul ze met het tonijn mengsel. Verdeel vervolgens een klein beetje kaas over de paprika’s en bak ze 25 minuten in de oven. En klaar!